De slimme truc van hoog scoren in Google dat niemand bespreekt

De andere pagina publiceren bij een URL over een oude post of de URL betreffende een antieke post redirecten naar de nieuwe URL

Als je een categorie ook wilt toevoegen met de URL, selecteer jouw “Custom Structure” en verander je een waarde tot /%category%/%postname%/. Wanneer je voorheen ?p= zodra permalink had, gaat WordPress automatisch alle redirects wegens je aanmaken.

Daar wordt een genoeg waarde aan Google meegegeven als voor onder andere titels en paragrafen heading tags (ook wel kopteksten in WordPress) geraken aangewend.

Daar zijn in overvloed specialisten op dit gebied betreffende zoekmachinemarketing die uw zakelijke site op dit gebied over SEO (Search Engine Optimization) bij handen mogen nemen, maar hoezo zou u er in het begin niet alleen naar een webteksten kijken?

Optimaliseer jouw template zodat de database zo weinig mogelijk is aangesproken. In ons artikel Speeding up WordPress leggen we uit op welke manier je dit doet.

WordPress vormt toepassing betreffende thema’s die je eenvoudig kan installeren. Mits je er verstand van hebt kan zijn dit aan te raden teneinde de code over deze thema’s te bestuderen en zoveel mogelijke overbodige code te verminderen.

Bijvoorbeeld jouw kunt gadeslaan bestaan een title tag en een metabeschrijving ook niet louter vanwege Google zeer belangrijk, het is tevens een presentatie naar jouw klanten. In de zoekresultaten is een title tag namelijk aangewend mits titel vanwege een link die naar jouw website verwijst en de metabeschrijving daaronder mits korte informatie.

Dit derde kwestie is dat jouw wilt bestrijden het een bot tot een categoriepagina zal, daar deze eenvoudig alle onderliggende pagina’s mag bereiken.

Dit zorgt ervoor het jouw klanten deze bestanden tijdens hun eerste kijk op kunnen cachen en zoekmachines ze ook niet de gehele tijd behoren te downloaden.

Mits je concurrenten hoger scoren in Google Maps, vervolgens komt het voor een belangrijk deel door de links die zij hebben verkregen. Je mag deze links achterhalen via 4 behandeling te maken over 1 met een heleboel linkbuilding tools.

Jouw zal er wat voor een moeten doen, wij mogen immers ook niet elkeen bovenaan ogen in Google. Ik hoop dat nu je een fundering heeft, jouw beter de weg omhoog zult vinden. De daadwerkelijke invulling zul je uiteraard zelf horen te verrichten.

Op Trustpilot ontvangt Antagonist ons zeer hoge trustscore en is daarmee één aangaande een best beoordeelde webhosters.

Ons onderdeel over WordPress SEO dat dikwijls aan dit hoofd gezien wordt is op welke manier je omgaat betreffende je afbeeldingen. Via onder andere uitstekende alt tags te Klik hier typen voor de afbeeldingen en nadenken aan een naam betreffende het bestand kun je zorgen vanwege genoeg traffic uit een verschillende zoekmachines voor afbeeldingen.

Tevens een reactielinks zijn essentieel. Is je reactielink bijvoorbeeld “Geen reacties”? Ofwel is het “Nauwelijks reacties tot nu toe, jouw visie is welkom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *